facebook tracking

Robert jobbar som projektör i Malmö och kom till SafeTeam genom förvärvet av Lås-Borgström 2013. På Lås-Borgström började han 2001 och dessförinnan jobbade han på ASSA.

Hur är det att jobba som projektör?

Jag hjälper våra kunder att ta fram rätt lösning inom lås- passer- och larmsystem. Jag föreslår produkter men även hur lösningen ska uppfylla försäkringskrav, brandkrav, utrymningskrav, tillgänglighetskrav o.s.v.

Som projektör behöver man ta reda på allt som kunden inte säger. Det är det vi gör när vi projekterar. Vi tar reda på vilka krav som ska uppfyllas. Vi ser till att hjälpa kunden med det han inte frågat på, för det måste bli rätt. Det är vår grej och det som till stor del avgör om kunden blir nöjd i slutändan.

Vad tycker du att SafeTeam är extra duktiga på?

Vi är experter på helhetslösningar. Vårt sätt att jobba här i Malmö är ganska sällsynt med tanke på att vi jobbar så brett. Alla jobbar med allt. Både vi som projekterar och våra tekniker jobbar med både lås-, passer- och larmlösningar. Det är en fördel eftersom vi kan ta fram en helhetslösning åt kunden. Jag kan i princip skicka ut vilken tekniker som helst från oss för att utföra ett jobb.

Kan du rekommendera SafeTeam som arbetsgivare?

Självklart! Här har man bra arbetskamrater, bra chefer, och man kan alltid få hjälp. Det är vi tillsammans: vi som projekterar, killarna i butiken, de som bygger cylindrar, alla tekniker där ute och back office – det är en helhet som funkar väldigt bra!

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor