facebook tracking

Martijn kommer från Holland och flyttade till Sverige med 16 års erfarenhet från arbete med CCTV, inbrottslarm och brandlarm i sitt CV. För att hitta ett jobb som larmtekniker kontaktade han olika svenska säkerhetsföretag, men han hade en stor utmaning – svenska språket. 

Så träffade han en av SafeTeams chefer som rekryterade. Och för att citera Martijn: ”A person who thinks in possibilities”! Hon såg möjligheter för Martijn att kunna mixa svenska och engelska under första tiden, i kombination med svenskastudier på Sfi. Idag har Martijn jobbat på SafeTeam i 2,5 år, trivs utmärkt med jobbet och pratar bra svenska.

Vad gör du en vanlig dag på jobbet?

Jag jobbar med larm-, passer- och kamerainstallationer. Min projektledare informerar om vad som ska göras och jag börjar ofta med att dra kablar. Sen bygger vi upp systemet, programmerar och slutligen testar. Jag vill alltid vara 200% säker på att allting funkar innan jag lämnar platsen.

Vad är det bästa med ditt jobb som larmtekniker på SafeTeam?

Att alla dagar är annorlunda och att jag träffar mycket människor.
En sak som är bra med att börja på SafeTeam är att man jobbar tillsammans med olika kollegor i olika projekt. Det gör att man lär känna varandra. Mina kollegor har tagit sig tid att lära känna mig, trots mina utmaningar med språket i början, och jag har blivit en i gänget!

Kan du rekommendera SafeTeam som arbetsgivare?

Absolut! Det finns en familjekänsla här som jag trivs med. Alla kollegor är enkla och trevliga! Och även cheferna – det känns lätt att gå in till dem, alla är på samma nivå och man behöver aldrig vara rädd för att ställa frågor.

Jag har även fått möjlighet att utvecklas, gå olika utbildningar och lära mig nya saker.

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor