facebook tracking

Gustav jobbar som kundansvarig projektledare på SafeTeams affärsområde för rikstäckande kunder, Retail- & Rikskunder. Han jobbade tidigare som larmtekniker, men fick chansen till en ny roll inom SafeTeam då ett vikariat dök upp.

Hur var det att gå från en roll som larmtekniker till kundansvarig projektledare?

Jag blev lockad av en roll med mer övergripande ansvar och ett större helhetsperspektiv. Att få vara med i ett tidigare skede hos våra kunder och ta fram lösningar och komma på idéer tillsammans med säkerhetschefer och andra beställare. Det är egentligen lite utanför min comfort zone. Jag har den tekniska biten med mig, men det administrativa är nytt för mig. Men klimatet på SafeTeam är så bra på att pusha till utveckling, och samtidigt stötta! Så att chansen dök upp inom just SafeTeam var helt avgörande, på ett annat företag hade jag inte känt samma sak. Och man måste ju våga testa!

Hur är arbetsklimatet på SafeTeam?

Jag tycker inte det märks att SafeTeam är ett så stort företag som det är. Oavsett hur många vi är så är man aldrig en i mängden. Man får vara med på många bollar, och kan alltid framföra sin åsikt och få gehör. Och trots att det kommer nya medarbetare så känns det inte som att vi växer. Vi blir bättre, men inte större, rent känslomässigt. 

Vad är det bästa med ditt jobb?

Att jag hittat till den här tjänsten på just det här företaget! Med goa, glada kollegor som alltid ställer upp, och chefer som alltid lyssnar och stöttar.

Och jag gillar att jobba med människor och hjälpa dem. Att få vara med hela vägen hos våra kunder: se problemet som de har, jobba fram en lösning dom vill ha, och att sen stå där när det är löst – det finns inget roligare än en glad slutkund! Då vet man att man gjort sitt eget jobb och att SafeTeam som företag gjort ett bra helhetsintryck.

Kan du rekommendera SafeTeam som arbetsgivare?

Alla dagar i veckan! När företag rekryterar hör man ofta ”här är vi ett gott gäng”. Men här stämmer det faktiskt, det är ingen försäljningsreplik. SafeTeam står för vad dom lovar! Det märks att de som jobbar med rekrytering här tänker på personkemin, att ta in folk som tänker likadant men som ändå kompletterar varandra. Det bygger grunden till ett bra samarbete. 

Några av mina kollegor

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor