facebook tracking
Rose-Marie

Rose-Marie

Låstekniker i butik – Tekniker

Rose-Marie jobbar som butikstekniker i SafeTeams butik i Spånga, Lunda företagspark. För några år sedan bytte hon bransch, från resebyråbranschen till låsbranschen.

Hur är det att jobba i låsbranschen?

Man kan tycka att lås verkar svårt. Och det är det ju i och för sig, när man inte kan det. Men det är som att lägga ett pussel. Det är logiskt, att hålla på med småsaker och få alla bitar på rätt plats: nycklarna ska passa, stiften ska monteras rätt, det ska dokumenteras på rätt sätt osv. Helheten blir intressant! När man först tittar på en cylinder kan man inte fatta att det är så mycket småsaker som gör att man kan vrida om nyckeln!

Du var nyinflyttad i Stockholm när du började på SafeTeam, hur var det?

Första gången jag klev in på SafeTeam så var jag ju lite pirrig. Och visst hade jag haft lite förutfattade meningar om Stockholm. :-) Men så underbara människor som jag träffade! Det var en varm stämning på en gång och har varit sedan den dagen. Jag har underbara kollegor och vi samarbetar även mycket med våra andra två butiker i Stockholm.

Vad tycker du är bra med att jobba på SafeTeam?

SafeTeam är ISO-certifierat och det märks. Det är struktur och ordning. Företaget är också så pass stort så att man vet vem som håller på med vad, i olika ansvarsområden. 

Och återigen – mycket trevliga kollegor! Dom gör det kul att gå till jobbet. Vi är som en familj här, vi skämtar mycket och har högt i tak.

Vilka egenskaper har du som är viktiga i din roll?

Jag tycker om att göra kunderna nöjda och glada. Att ge snabb hjälp, men samtidigt noggrant och korrekt och på så sätt kunna överträffa förväntningar. Det är Service i särklass för mig. Just bara att få ett ”tack snälla för hjälpen” lever jag lycklig på en hel dag.

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor