facebook tracking

Peter jobbar som larmtekniker på SafeTeam. Han jobbar med installation av larm, passersystem och CCTV.

Vad gillar du med ditt jobb som larmtekniker?

Jag gillar att lära mig nya saker hela tiden, att det är intressant rent tekniskt och att jag får tänkta till lite för att lösa olika uppgifter. Det gör det roligt! Och att jobba som larmtekniker är ett relativt fritt arbete där jag får ta mycket eget ansvar.

Hur är SafeTeam som arbetsplats?

Här får man förutsättningar för att göra ett bra jobb – det är ordning och reda, med policys som faktiskt efterlevs och det finns kollektivavtal. Man får den utrustning, verktyg och utbildningar som man behöver. 

Man känner sig också delaktig och får bra information, exempelvis via intranät om hur vi följer budget m.m. Det blir en helhet och en transparens som motverkar vi- och dom-känslan och är viktig tycker jag. Det finns heller ingen prestige, ägarna av bolaget går runt här som vilka anställda som helst och det är bra stämning mellan kollegor.

Vilka utvecklingsmöjligheter finns hos SafeTeam?

SafeTeam är tillräckligt stort för att det ska finnas utvecklingsmöjligheter, och är samtidigt tillräckligt litet för att vara personligt. Det är inte en stor koncern, utan nära till beslut.

Hur är ledarskapet på SafeTeam?

Jag märker ett engagemang från cheferna här, de visar att de bryr sig. Det är småsaker, som det där extra telefonsamtalet för att fråga hur man mår, som gör att man känner sig sedd.

Kan du rekommendera andra att söka jobb på SafeTeam?

Ja, jag kan absolut rekommendera andra att söka jobb som larmtekniker på SafeTeam. Det är ett företag som inte enbart gå på meriter, utan mycket på personlighet. Har man rätt inställning och engagemang i jobbet så visar SafeTeam att de tror på personen, det är jättevärdefullt. 

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor